Antikraak wonen in het roze kasteel?

Antikraak wonen in het roze kasteel?

Anti kraak wonen land van ooit

Dit bericht heeft wellicht geen nieuwswaarde meer maar desondanks willen wij jullie niet van dit mooie anti kraak plekje onthouden.

Sinds 2008 is attractie park “Het Land van Ooit” failliet gegaan en in handen gekomen van de gemeente Heusden. En ja, wat moet je als gemeente nu met een attractiepark? Precies verkopen.. maar tot op de dag van vandaag is er nog steeds geen geschikte koper gevonden voor het Land van Ooit, zal het Ooit nog goed gaan komen?

De gemeente heeft wel besloten kraken en verloedering tegen te gaan door het roze kasteel tijdelijk te laten bewonen. Dit is in 2008 groots aangepakt met promotie op Radio 538. Er zijn toen 7 kasteelheren en dames gevonden. Dit is dus weer een mooi voorbeeld van een hele unieke manier van anti kraak wonen in Nederland.

Zie hier een filmpje van de NOS over bewoning in het kasteel:

Meer weten of je hier nog terecht kunt? Camelot is tijdelijk beheerder van dit mooie roze kasteel.

Geen tags